Thursday, January 10, 2019

Forest Villa On A Hillside In Indonesia | Hanging Villa

Hanging Villa on a hillside in Indonesia. The architecture of this amazing house enhances the surrounding nature, gently absorbing the features of the landscape, terrain and fauna. Located far from heavy traffic, the villa becomes a convenient place to live and relax a large family.

Hanging Villa on a hillside in Indonesia. The architecture of this amazing house enhances the surrounding nature, gently absorbing the features of the landscape, terrain and fauna. Located far from heavy traffic, the villa becomes a convenient place to live and relax a large family. 


In the wishes of the customer there is a special request for the presence of a multi-functional zone in the open air, which can be used for various events. With its geometric shape, it can be defined as “a modern and friendly villa shape that fits its natural surroundings”. 


Hanging Villa in the forest on a hillside in Indonesia

The architectural form was originally taken from the idea of ​​“laying boxes” that rotate through the angular axis to create different views from different angles. This strategy allows you to have a different orientation in different rooms and an almost 270-degree overview of the surrounding valleys. This important aspect influenced the architecture of the building during the design process.


Hanging Villa in the forest on a hillside in Indonesia

Hanging Villa in the forest on a hillside in Indonesia

Hanging Villa in the forest on a hillside in Indonesia

Hanging Villa in the forest on a hillside in Indonesia

Hanging Villa in the forest on a hillside in Indonesia

Hanging Villa in the forest on a hillside in Indonesia

Hanging Villa in the forest on a hillside in Indonesia

Hanging Villa in the forest on a hillside in Indonesia

Hanging Villa in the forest on a hillside in Indonesia

Hanging Villa in the forest on a hillside in Indonesia

Forest Villa On A Hillside In Indonesia | Hanging Villa

Name: Hanging Villa 
Location: Bandung, West Java, Indonesia 
Architecture: TWS & Partners 
Construction: 2017 Total area: 983 m2 
Photo: Fernando Gomulya

No comments:

Post a Comment

20 Photo Perfectionist Reveal The Joy

Even in our imperfect world, there is a place for beautiful coincidences; from one glance at which the mood rises, the heart becomes lighter...